maanantai 20. tammikuuta 2014

toisesta toiseen

Olen viime aikoina niin mielelläni käynyt läpi kangaspinoja ja tarttunut kaavoihin ja saksiin. Vienyt kappaleet ompelukoneen ja saumurin alle ja saanut aikaan vaatteita, jotka jämähtävät ihan tarkoituksella ihan tavalliseen arkeen. Olen pyrkinyt hyödyntämään varastossani olevia materiaaleja ja käyttämään pääasiassa jo olemassaolevia kaavoja.Kun nyt tässä on sopivaan ompeluvauhtiin päästy, niin tuntuu siltä, ettei sellaista kangasta taida ollakaan, josta ei yhtä vaatetta saisi väsättyä. Jos ei riitä kangas, tumpataan siihen mukaan jotain muuta, kuten vaikka kirppispuserosta leikattu kuva, jonka kierrättämisestä toiseen puseroon innostuin.


6 kommenttia:

Kankuritar kirjoitti...

Ihania tuotteita ja ideoita..

Eliisa kirjoitti...

Fiksu plikka :) Mulla noita kankaita ja kaavoja myös riittää ja alan pikkuhiljaa tulla ajatukseen, että itsellehän sitä pitää tehdä semmoisia juttuja, mistä tykkää. Lapset kun eivät ihan helpolla enää huoli äidin tekemiä - tai oikeastaan huomaan että se maku on vähän eri. Siis on kiva tehdä sellaista oman oloista.

Anne kirjoitti...

Sinua on ompelukärpänen puraissut. Odotan että se kävisi täälläkin :)

Tuomontuvan Anni kirjoitti...

Tarpeellista ja disainia, hyvä sinä.)

Hieno tar kirjoitti...

Hyvä idea kuvan kierrättämiseen! Ja noi kaavat, mikä järjestys, vau.

nätti rätti itse kirjoitti...

Kaavoja on laatikollinen ja vaikka olen sieltä jo paljon heittänyt vanhoja pois, niin silti niitä on vielä laatikollinen. Pussitettuna vaatelajeittain, muuten en sieltä löytäisi koskaan mitään...