maanantai 29. lokakuuta 2012

pyykkipäivä

Ensin meni nyrkkipyykkiin kukkaro, jonka olin tehnyt vanhasta kirjotusta pöytäliinasta.
Sitten upotin veteen kesätakin, jonka selkämykseen viime keväänä pistelin hexagonkukkasia.Ja vielä viimeisenä vohvelikirjottu avainnauha, joka on ollut jatkuvassa käytössä jo muutaman kuukauden ajan. Itse tehty tietenkin.Kaikki sellaisia, etten raaski pistää niitä pesukoneen väkivaltaiseen käsittelyyn, vaan ne pestään hellästi omin pikkukätösin.

 Pyykkipäivä on mukava päivä.


4 kommenttia:

hienotar kirjoitti...

tosi kivoja ja kauniita, kas kun en ole aiemmin huomannut. Kiinnostaa toi kukkaro, mullakin olisi noita liinoja. En ole uskaltanut vielä kokeilla tuota lukitusta, onko vaativa kiinnittää?

nätti rätti itse kirjoitti...

Kiinnittäminen kukkarokehykseen oli helpompaa kuin kuvittelin, sillä tuohon kehysmalliin sen pystyi ompelemaan ja sillä varmistamaan, että reunat pysyvät kehyksen sisässä. Kaikissa kukkarokehyksissä ei kait voi ommella noin.

hienotar kirjoitti...

Kiinnostavaa, mistä sellaisen ommeltavan kehyksen hankit?

nätti rätti itse kirjoitti...

Tuon kukkarokehyksen ostin Pietarsaaren Wanhanajan markkinoilta toissa kesänä, mutta kylläpä niitä pitäisi löytyä melkein mistä ompelutarvikeliikkeistä vaan tms. Katsot vaan, että siinä kehyksessä on reikärivi, koristteellinen tai yksinkertainen. Tuossa kehyksessähän se on koristeellinen ja valitettavasti kuvaa klikkaamalla suuremmaksikaan ei taida näkyä niitä minun pistojani reikien läpi.