lauantai 6. kesäkuuta 2015

pitsiliinat pöydällä


Minusta kesä ei ole hyvää sisätilojen sisustamisen aikaa. No, loistavassa päivänvalossa näkee kyllä kerrankin tarkasti maalien ja kankaiden värit ja sävyt, mutta jotenkin puuhastelun päänäyttämönä näyttää olevan pihamaa ja veranta. 

Yksi nopea maalausprojekti vierashuoneeseemme oli silti suunnitelmissa... ja toteutui äskettäin autotallissa.
Pari kirpparilta hankittua haalistunutta pitsiliinaa pääsivät erittäin tärkeään tehtävään. - Ne toimivat sabluunoina, kun spraymaalasin valkoisen pöydän pinnan harmaalla. 

Esikuvana oli tämä lasten pöytäryhmä, jonka siskoni kuvioi samalla tekniikalla meidän mökille.


8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

herkän kaunista.

Hanna kirjoitti...

Wau!

nätti rätti itse kirjoitti...

Hei Hienotar ja Helena! Suosittelen kokeilemaan. Kaunista tulee väkisin.

Poutapilvi kirjoitti...

Hieno. En ole osannut ruveta tämän sortin maalariksi veikka seiniä maalaankin sujuvasti. Pitäisi varmaan ryhtyä rohkeasti kokeilemaan. Hyvä idea nuo kirpparilta hankitut sabluunat. Minkähän näköisiä liinoista tuli. Saatko niistä jotakin kehiteltyä?

kosotäti kirjoitti...

Upea pöytä.

nätti rätti itse kirjoitti...

Poutapilvi hei. - Juu, maalilla tuhraantuneet pitsiliinat kuivatin ja otin talteen. Voihan niitä käyttää vielä uudelleen ainakin samanlaisessa tekniikassa, mutta ehkä jossain muussakin, en tiedä vielä. Ne näkyvät ylimmäisessä kuvassa vielä paikallaan.

Anne kirjoitti...

Oi vitsi kun hieno! Mä olen kanssa jemmannut huonompia liinoja samaa tarkoitusta varten. Kaveri spreijasi joskus vaatteita noin ja voi että ne oli kauniita.

Marle kirjoitti...

Ihailin jo niitä lasten tuoleja ja pöytää, mutta tämä on kyllä superhieno.