tiistai 3. toukokuuta 2016

lehtikuvakollaasia


Olipa kerran kaikenmaailman käsityökirjojen kirjakerho. Yksi sen asiakkaista tykkäsi sen värikkäistä jäsenlehdistä kuin hullu puurosta ja halusi marinoida lehdet vastaisen varalle. Jäsenlehtien inspiroivia kuvia katselemalla saattoi unelmoida ja haaveilla uusista kässäprojekteista. 

Sitten tämä kirjakerho yht´äkkiä yllättäen päätti mennä naimisiin toisen kerhon kanssa. Naimakauppa ei ollutkaan asiakkaalle mieluinen. Asiakas sanoi hyvästit uudelle kirjakerhoparille.  

Ja lopulta koitti se päivä, kun asiakas nosti jäsenlehdet tiskille ja alkoi luopua myös niistä. 


Ennen jätepaperikeräykseen joutumista, lehdet joutuivat kuitenkin vielä kohtaamaan sakset. Asiakas sohvalla pötkötellen silmäili kaikki lehdet läpi. 

Värikkäitä, ihania käsitöitä esitteleviä pikkukuvia kertyi läjäpäin. Niille - edes osalle - oli keksittävä heti jokin kiva hyötykäyttö. Liimata niitä vaikka kansion kansiin, josta niitä voi vilkuilla ja silmäillä silloinkin, kun ajatukset pitäisi olla muussa tärkeämmässä. 


Kapean kansion mitäänsanomattomat kannet hävisivät vähitellen värikkään kuvakollaasin alle. Viimeistely oli pakko tehdä vielä kontaktimuovilla.

Nyt katson tuota kansiota uusin silmin.


8 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

kansiosta tuli todella kiva!

nätti rätti itse kirjoitti...

:-)

kosotäti kirjoitti...

Hauska idea ja lopputulos on upea

nätti rätti itse kirjoitti...

Kiitos. Täällä parhaillaan Tarton matkalla kansiossa on ryhmän vetäjän kaikki tärkeät listat ja paperit. Tartossa paistaa aurinko.

Helena kirjoitti...

Olipa kiva nähdä tuo kansio livenä. Niin, ja tietysti kiitos onnistuneesta Tarton matkasta. Nyt taas päässä pyörii 101 uutta ideaa, joita voisi toteuttaa, Mistähän aloittaisi, kun koti näyttäisi vaativan siivoojaa...

nätti rätti itse kirjoitti...

Hei Helena ja blogi, josta en tiennytkään. Voi miten kivaa, että jätit kommentin ja pääsen seuraamaan käsityöelämääsi... Käsityömatkat ovat käsityöelämän suola! :)

sinisukka kirjoitti...

Täälläkin yksi, joka innostuu AINA värikkäistä ja inspiroivista viikkolehdistä yms. Kollaaseja jo läjäpäin ja lisää syntyy :D - hieno tuli sinullakin tuosta päällisestä!

nätti rätti itse kirjoitti...

halvat ja hyvät huvit meillä - ainakin välillä! :)