maanantai 26. helmikuuta 2018

sukkakuva


Blogit, jotka täyttyvät villasukkakuvista, eivät kuulu minun lukulistalleni. Jos eivät sinunkaan, niin pyydän nyt anteeksi, että postaan tällä kertaa yhden sukkakuvan ja seuraavina päivinä saattaa tulla pahasti jatkoa. 

Puikoilla ovat olleet mm. jämälankasukat. 

Sukkien siniset, harmaat ja siniharmaat raidat syntyivät inspiraation ohjaamina. Sattui inspiraatio olemaan sohvan nurkassa erilainen eri iltoina, joten en etukäteen oikein tiennyt, että millaista raitaa sattuu milloinkin tulemaan. No, oikeasti ihan tarkoituksella tavoittelin kahta erilaista sukkaa, joiden raidat eivät kuitenkaan riitelisi keskenään. Enkä vielä ole kuullut niiden riitelevän. 


4 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kyllä villasukkia saa olla blogissa, kunhan niihin liittyy myös tarina. Mielestäni postaukset, joissa on pelkästään kuva ja alla lukee: villasukat, eivät täytä blogin tunnusmerkkejä; ne ovat vain arkisto. Tarina muodostaa blogitekstin maustetujauksen.

Marle kirjoitti...

No kyllä sitä yhdet sukat katsoo silloin tällöin! Perussukkia tarvitaan aina ja teen niitä pikkuhiljaa itsekin. Kivan näköiset sukat just noin eriparisina.

nätti rätti itse kirjoitti...

"Neulomalla sukkia muille, pidän omat kädet lämpimänä." ovat Maija Paavilaisen sanat Villasukkavoimaa -kirjassa. Sopivat sanat näihin pakkaspäiviin ja sukkamaniaan...

Sussi kirjoitti...

ja näillä keleillä erittäin tarpeen