tiistai 28. elokuuta 2012

jopa neljä - ja jokaisesta uudesta iloitsen

Poliitikkojen puhetapaa mukaellen annan nyt itseni ymmärtää...

Annan nimittäin nyt itseni ymmärtää, että tällä uudella blogillani on tällä hetkellä neljä virallista lukijaa. Siis jopa neljä.

Tai ei siis tietenkään sellaista virallisen, virallisen virallista ihan kirjaimellisesti, vaan neljä "virallista" lukijaa.

Jollakin tavoin he ovat klikanneet itsensä blogini seurailijoiksi. Ja minä olen siitä hyvin, hyvin iloinen. Ensin ilmestyivät Laura ja Miutsi. Sitten Sonja  ja Jokke.

Saatat pitää tätä suurta iloani vähän liioiteltuna, koska monien suosittujen blogien lukijakuntaan kuuluu yleensä monta sataa ihmistä. Mutta minulla on mielestäni lupa hymistellä tyytyväisyydestä näiden neljän lukijan olemassaolosta yhtä lailla kuin iloita myös jok´ikistä uutta lukijaa.

Hallintasivun tilastot antavat minun näet ymmärtää, että säännöllisiä lukijoita saattaa olla myös muita. Myös sellaisia, jotka eivät ehkä koskaan jätä mitään jälkiä itsestään (siis kommenttia)... Ja sehän on tietenkin ihan okkei!

Ja koska tämä on jokseenkin käsityöblogi, niin laitan tähän loppuun jonkun kuvan... vaikkapa vapaavirkkausliivistä, joka valmistui pitkän prosessin tuloksena viime keväänä. Kirjoitan siitä jotain tässä postauksessa.

Vapaavirkkausliivi - sopii hyvin päälleni, mutta sitä voi myös pitää vain kauniisti esillä!


6 kommenttia:

kesän taikaa kirjoitti...

Taidan olla sitten epävirallinen, mutta kirjaan itseni samantien viralliseksi lukijaksi.

nätti rätti itse kirjoitti...

ja minä taidan tehdä muutes ihan saman sinun blogiisi... :)

Pami kirjoitti...

Minä olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta googlereaderin kautta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut sinua jo vuodatuksen puolella ja innolla odotin uutta inzpiraatiotasi ja ilolla totesin pääseväni lukemaan tekeleistäsi jälleen täällä bloggerin puolella.
Itse en bloggaa tms. mutta ilolla luen ja katselen kuvia. Bloggausintoa toivotellen,
Anne

santra kirjoitti...

Kirjauduinpa siis viralliseksi lukijaksi minäkin. :)

Sonja kirjoitti...

Minulla kesti muutama viikko selvittää itselleni, miten "viralliseksi" lukijaksi tullaan :D