torstai 24. syyskuuta 2015

cd mobile


Överiksi meni tämän cd-härpäkkeen kanssa, mutta ei se mitään. Hauskaa ajanvietettä se oli.

Googletin "cd mobile" todistaakseni teille, etten minä ole tällä maapallolla ainut, joka intoutuu vanhasta cd-roskasta. Mutta sitten muistin, että VMSom@KOPAN blogissa on kuvia vastaavanlaisesta prokkiksesta, joka tosin on tehty ryhmätyönä. 

Sitten kun googletin kansainvälisemmin "cd weaving", sain virikkeitä ja vinkkejä näkyviin enemmän. Esim. Make It... a Wonderful -blogissa on ohje tällaiseen cd-kudontaan. Sieltä löytyy kuvia mm. värikkäästä seinäteoksesta, joka on ilmeisesti työstetty myös ryhmätyönä, mutta lasten kanssa.

Omassa prokkiksessa cd-levyjen keskiöt on pujoteltu poppanakuteella. Päällystin myös renkaat poppanakuteesta neulotulla kaitaleella. Poppanakuteita tuli käytettyä muuhun kuin poppanaliinan kudontaan - jes!

Härpäkkeelle tuli sen verran korkeutta, että roudasin sen ensin koristamaan lasten käsityökoulun ryhmätilaa Alliinaan. Kässäkoulun teemana on tänä lukukautena Sirkus kiertää Eurooppaa, joten olkoon härpäke siellä leijumassa kattopalkista sen aikaa, kunnes sirkuksen estradi alkaa täyttyä kässäkoulun omien sirkustaiteilijoiden väsäämistä värikkäistä teoksista...



3 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Hauska härpäke.

nätti rätti itse kirjoitti...

hih! :-)

Marle kirjoitti...

Tosi hauska ja iloinen! Sopii loistavasti lasten kässäpaikalle. Helsingin kirjasto 10:ssä on vastaavanlainen, huomattavasti tummempisävyinen. Se sopii taas musiikkikirjastoon hyvin.