keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

meritähdenlento (2) yms.


Kyllä vaan - tämä työ on oikeasti jo valmis, sillä haluan alaosan hapsuttavan hassusti kuin tähdenlennon lentokaari. Työ on myös melko iso. Sen paikka tulee olemaan sängynpäädyn seinässä.

11.4.2017 alkavalla TAITOVIIKOLLA pääset sukeltamaan makramee solmeiluun ympäri Suomen. Minä ohjaan Iisalmen käsityökeskuksen kolmen illan kurssin. Voi mitä kaikkea tällä tekniikalla voikaan tehdä. Päällystää vaikka nojatuolin, kuten monta vuotta sitten tein. Tai solmia amppelin jos toisenkin. Myös oviverhon matkailuautoon tein makrameella pari vuotta sitten.

Ja kokeilin jopa vaatteen solmeilemista tässä lähiaikoina ja toimihan se siihenkin.
5 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Tykkään kovasti tuosta seinätekstiilistä! Kaunis! Hauskaa, miten tämäkin vanha tekniikka on ponnahtanut suosikiksi taas! Ja tuo vaatekokeilukin on mainio!

TeSa kirjoitti...

Onpa kaunis.
Juuri nyt ajankohtainen opinnoissani.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva työ kaikkine solmuineen, sen muoti tulee ja menee. Monet kassit ja kaulakorut on laitettu, mutta vielä en ole oppinut laskemaan narun tai nauhan menekkiä. Raita

nätti rätti itse kirjoitti...

Haa - niin muuten on, anonyymi. Langan menekki on aivan arvattavissa. Jossakin oli, että kolminkertainen määrä, muttei se pidä paikkansa ollenkaan.
Sinisukka; vanha tekniikkahan se tosiaan on. On kiva kuitenkin, että uusilla materiaaleilla, joita 70-80 luvulla ei vielä ollut, saadaan moderneja juttuja. Kuten paperilangalla.
TeSa; taidanpa käydä sitten jossain välissä katsomassa esitteletkö blogissasi omat makramee työsi. Hyviä hetkiä makrameen parissa!

TeSa kirjoitti...

Osa makramekokeiluistani on päivitetty 10.3.