perjantai 20. huhtikuuta 2018

vaatteen uusi elämä


Täällä on heitetty puikot lepotilaan ja selattu juuri ilmestynyttä VAATTEEN UUSI ELÄMÄ -kirjaa niin, että sivut ovat kohta tötteröllä. 


Kirjan takakansi kertoo kirjan idean:
"Katso vaatekaappiasi. Siellä on kulunut, mutta rakas vaate, jota et henno heittää pois. Siellä on liki käyttämätön vaate, joka ei jostain syystä houkuta. Siellä on pikkuisen epämukava vaate, jota ei tule pidettyä. Siellä on virheostos, josta tulee huono omatunto. 
Anna näille vaatteille uusi elämä!
Käsityön taitajat näyttävät, miten ongelmavaatteesta tulee uusi lempivaate, katseiden kerääjä tai päälle puettava taide-esine. Vaatteen uusi elämä  on kirja siitä, miten kaapin perälle unohtuneet asut voidaan nähdä uusi silmin. Tartu lankaan ja neulaan rohkeasti, "osaat" tai et."Ooo - että tulin iloiseksi nähtyäni kaiken! Olen nimittäin tiennyt tästä kirjasta jo sen alkutaipaleesta lähtien, sillä minua pyydettiin tähän mukaan, enkä juuri epäröinyt hetkeäkään mitä vastaan. Olen 12 käsintekijäporukan joukossa. Kiitos Tiina A., kun teit tiimisi kanssa kirjasta niin valtavan inspiroivan!

Puikot eivät pysyneet hyppysissäni moneen moneen tuntiin, kun pääsin ahmimaan kustantamon lähettämän ykköskappaleen. Päässä paukkuivat ilotulitteet, kun näin omia vaatteitani kirjan rouheen ja päheen oloisissa kuvissa. Ja niitä minun vaatteitani on siinä muuten aika monta. Ja missä seurassa - vau!

Jos olet yläsavolaisena immeisenä kiinostunut hankkimaan tämän kirjan ilman postituskuluja, niin sehän onnistuu. Tilasin kirjoja niin, että sen hankkiminen täällä Iisalmen tienoolla onnistuu heti uutukaisena ilman postikuluja. Ellet muuten törmää minuun lähiaikoina, niin tule moikkaamaan käsityökeskus Alliinaan, niin kirja lähtee mukaasi 29 eur hintaan.
8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onnittelut! Pitääpä heti laittaa hankintalistalle, vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Iisa kirjoitti...

Jee! Odotinkin milloin tulee postausta tästä. ;) Tämä on mahtava juttu!

Sussi kirjoitti...

Onnittelut! Hieno juttu!

sinisukka kirjoitti...

Hienoa!!! On ollut ostoslistalla siitä asti, kun mainos oli Taito-lehdessä :D

nätti rätti itse kirjoitti...

kiitos, kiitos te ihanaiset ihmiset! :-)

Unknown kirjoitti...

Onnittelut :) täytyy jostain saada kätösiin selattavaksi!

Poutapilvi kirjoitti...

Onnea! Olen niin iloinen puolestasi. Johonkin tuollaiseen kun pääsisin minäkin mukaan. Haluan hankkia kirjasi, ihan omaksi!

nätti rätti itse kirjoitti...

Kirja on kyllä ihana ja monen selaamisen arvoinen. Sitä paitsi kirjan toimittaneella Tiina Aallolla on lennokas tatsi kirjoittamiseen.