lauantai 24. marraskuuta 2012

kuvansiirtokokeiluja kankaalleTämä on sitä, jota ei ole vain tullut itsekseen kotona testattua. Sitä paitsi jonkun kokeneemman vinkit varmistavat, ettei silitä liian kuumalla raudalla tai polta näppejään tai pahimmassa tapauksessa polta koko taloa tai, tai, tai. Yritän siis sanoa, että olen jäälleen muutaman tunnin kurssilla. Kokeilemassa useampaa eri tapaa siirtää kuvia kankaalle.

Tulostettuja ja kopioituja kuvia. Pelikuvina? Monivärisenä? Mustavalkoisena? Mustesuihkukirjoittimella? Lasertulostimella? Kiva-lakalla? Kuvansiirtoaineella? Kuvan pintaan? Vai sekä kuvan että kankaan pintaan? Kuivumisaika? Silitystä?........Kysymyksiä oli paljon ja vastauksia saatiin. Mutta huomenna jatkuvat harjoitukset.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

http://puuhaa.blogspot.fi/2012/11/laitettaisko-kesa-talven-keskelle.html

Täällä olisi sinulle kesäistä puuhaa talven keskelle :)

Ansku kirjoitti...

Vau, mä haluan myös tuollaiselle kurssille! Tein juuri ensimmäisen kuvansiirtokokeiluni, ostin kalvoa jolle tulostetaan ja sitten silitetään kankaalle. Toivottavasti jaat hyviä vinkkejä meille lukijoille!

nätti rätti itse kirjoitti...

Mekin kokeiltiin sitä kalvolle tulostamista ja sitten silittämistä kankaalle. Se olikin helppoa ja nopeaa... Minä itse ihastuin kuvansiirtoaineeseen...
Palailen asiaan sitten kun saan jonkin työn viimeisteltyä niistä.