torstai 9. elokuuta 2018

käden jälki saa näkyä


Sitä ollaan sitten tänään iso vaatepino sylissä yläsavolaisessa ilmaisjakelulehdessä Töllöttimessä. 

Toimittaja Sari teroitti kynänsä heti, kun kuuli, että olen mukana Vaatteen uusi elämä -kirjassa. Kivan jutun asiasta loihtikin.

Kuviakin napsittiin. Tuona helleaamuna olin vetäissyt päälleni hapsuhelmaisen ruutuhameen (joka on esitelty kirjassa myös) ja liivin, jonka olen vuosia vuosia sitten ommellut pellavakankaasta ja pikkuisista kirjotuista liinoista.

Jos haluat, niin klikkaa kategorialistasta vaatteet tai vaatteen uudistaminen, niin näet näitä minun rakkaita rättejäni lisää.Löytyykö sinun kaappisi kätköistä tavoitevaatteita (joiden vetoketju ei mene enää kiinni), hehtaarivaatteita (jotka lepattavat liikaa), muistovaatteita (joihin liittyy ihania ihmisiä ja tapahtumia) ja lomaunelmavaatteita (joita ei ole tohtinut käyttää sitten sen eksoottisen unelmaloman)? 

Jos vastaat kyllä, niin ilmoittaudu rohkeasti ompelulaneihin, joissa rohkaistut sinäkin muokkaamaan ongelmavaatteitasi uusiokäyttöön. Edellytyksenä on perusompelutaidot ja kokeilemisen vimma. Ilmoittautumalla heti varmistat paikkasi tähän pieneen porukkaan.4 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Oikean ihmisen on juttuun valinnut! Sinulla taitaa kaikki vaatteet olla uudelleenluotuja!

Iisa kirjoitti...

Tämäpäs oli tosiaan kivasti kirjoitettu juttu! :)

nätti rätti itse kirjoitti...

Nii-in. Siis lehtijuttu - kyllä.

Poutapilvi kirjoitti...

Ihailen innostustasi ja ammattitaitoasi. Aito käsillä tekemisen riemu tarttuu.