sunnuntai 2. syyskuuta 2012

matkoilla bongattua

Sakset ovat minulle yhtä kuin ompelu. Ilman saksia ei ompelusta tulisi mitään. Eikä muustakaan. Sakset ovat tärkein työkalu ikinä.
Mutta en kerää niitä erityisemmin. Muutamat oranssit ja punaiset ja yhdet kukalliset riittävät.

Olen kuitenkin aloittanut keräämään niitä muulla tavoin. Olen nimittäin muutaman kerran bongannut katukuvasta kyltin, ikkunan tms., joissa on kuvattuna sakset, enkä ole millään voinut ohittaa sitä ottamatta kuvaa, naps!


Esimerkiksi tänä kesänä Turun keskiaikaisilla markkinoilla ihailin isoa kankaista rekvisiittaa, jossa oli kuvattu äärettömän isot leikkurit. Olisin survonut kankaan ripeästi kassiini, ellei markkinoilla olisi ollut monta sataa kulkijaa muitakin. (noo, vitsi, vitsi.)


Ja Väike-Maarjassa Virossa bongasin kauppatalon yläkerran ikkunan, joka kuulunee paikalliselle parturille.

En tiedä mitä näillä ottamillani saksikuvilla teen, mutta oletan, että joskus kun kuvakokoelma on laajentunut, jatkojalostan ne tuotteeksi asti. Siis lisää, lisää... tällaisia bongauksia lisää!

P.S. Ja Saksikäsi Edward on hyvä lehfa! :)

2 kommenttia:

TiiQ kirjoitti...

Meidän kulmilla olisi kotiparturi, jonka ikkunassa on sakset valonauhasta. En ole tosin päässyt selville, tarkoittaako valojen palaminen, että liike on avoinna ja sammutetut valot sitä, että parturi on suljettu, mutta hauska idea se on joka tapauksessa.

nätti rätti itse kirjoitti...

No, jos satun joskus poikkeamaan siellä päin (?), niin olisi jälleen kuvan paikka. Valoa loistavat sakset... kiva ikkunamainos.