sunnuntai 23. syyskuuta 2012

mökkiterapiaa


Minulla ei ole muistaakseni milloinkaan aiemmin ollut mitään tulehdusta oikeassa kädessäni. Kädessä, joka on the johtaja kahden käden tiimissä; vasemmalle kädelle jää vain avustavan assarin virka. Oikea käsi, the johtaja on reistaillut, kipuillut, kolottanut ja temppuillut jo pari viikkoa, vaikka lääkekuurikin on nyt viime päivät ollut tainnuttamassa sen uhmakkuutta. Hemmetti, että minua suututtaa!

Sen vuoksi oli päästävä Saimaalle mökkiterapiaan. Siellä annoin terveemmän käden paneutua sienisäkin kantamiseen. Kyllä luit oikein, ei sienikorin, vaan sienisäkin kantamiseen. Sen hirvittävän rouskumäärän kanssa sienikori käsipuolessa sipsuttelu olisi tuntunut hienostelulta.  

Samalla poimittiin myös kaikki kohdalle osuneet kanttarellit, mustatorvisienet ja orakkaat. Satoa siis tuli aika tavalla! 

Ja satoa saatiin myös Saimaasta!Nykyisen Green care -ajattelun mukaan luonto hoitaa. Se on kuulemma ihan tutkimukissa todettu.
Että siellä myönteiset tunteet lisääntyvät ja ihmisen stressitaso laskee. Ehkä lihasjännityksetkin, toivon niin.

Nykyisessä mökkipäiväkirjassa on minun ompelemat päälliset.

Nyt olisi ollut niin, niin mukavaa kotiin palattuani istahtaa vaikka ompelukoneen ääreen, mutta oikeastaan tämä päivä on mennyt noita metsän- ja järven herkkuja säilöessä ja maistellessa.

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Mahtavat saaliit! Minä sain puolukoita tänään :)Huomenna työ-evääksi vispipuuroa.

nätti rätti itse kirjoitti...

vispipuuroa.. hyvät eväät sulla töihin.