perjantai 27. maaliskuuta 2015

iso risukranssiSäkillinen koivunrisuja houkutteli taivuttamaan, kieputtamaan ja... roskaamaan verannan. 
Iso kranssi syntyi materiaalin ehdoilla. Paksusta rautalangasta taivutetun renkaan päälle. Linnunpesän suurpiirteisyys mielessä. 

Tarkoituksena asettaa se roikkumaan vaakatasoon sisätiloihin. Risuissa on oma romantiikkansa.
Kranssi on nyt pääsiäiskranssi. Seuraavaksi pitsikranssi. Sitten vappukranssi ja sitten...

No, oikeasti säkillinen risuja riitti kahteen kranssiin, mutta siitä toisesta ei nyt ole kuvaa. 10 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Upean kokonen kranssi, tuo sopii jokaiseen juhlaan, kun koristuksia vaan vaihtaa. Miulla on vastaava tehty piikkilangasta.

Unknown kirjoitti...

Hieno kranssi, sopii moneen juhla-aikaan! Ja arkeen :)

nätti rätti itse kirjoitti...

Vain kalenterin mukaisia juhlapäivien tiedossa, mutta jokaiseen pyhään voi vaihtaa ripauksen jotain sopivaa. Tuo äkäsen näköinen noita-akka on muuten Puolasta. Sain sen kirjeenvaihtoystävältäni, kun olimme käymässä hänen luonaan. Monta vuotta sitten. Oikeasti se ei liittynyt Pääsiäiseen vaan jotenkin heidän paikkakuntansa historiaan.

Marle kirjoitti...

Rähjäromanttinen varispesäkranssi. Upea noin isona ja näiden myrskytuulien jälkeen risuja olisi ihan vaikka majatarpeiksi asti. Sohvalla näyttää olevan ihanat räsymattotyynyt.

Jokke kirjoitti...

Risukranssi on tosiaan kestävä ja sitä voi käyttää pitkään. Sellaisenaankin kaunis.

nätti rätti itse kirjoitti...

Juu, ulkoseinän pienet risukranssit ovat säilyneet vuosia kesät talvet... Jaa, no olen kait jonkun jo hapertuneen heittänyt pois.

Marle hei, tarkistin että olen kutonut nuo räsytyynyt lokakuussa 2013. Ks. http://www.nattiratti.blogspot.fi/2013/10/rasytyynyja.html

Sussi kirjoitti...

Kaunis!

Tuulia kirjoitti...

Ihana kranssi ja tuo noita on hauska.

Reija kirjoitti...

Ihanaa koivurisua ja kaunis lopputulos! Voi kun pääsisi kanssa vääntelemään risua piiiitkästä aikaa! Se on NIIN ihanaa materiaalia!

nätti rätti itse kirjoitti...

Kyllä vaan, risuista vääntelisi vaikka mitä. Mutta kun omaa metsää ei ympärillä ole, on seurattava naapureiden puunkaatopuuhia ja sitten otettava puhelin käteen ja kysyttävä lupa keräämiseen. Kukaan ei ole koskaan kieltänyt.