sunnuntai 3. marraskuuta 2013

rojulaatikosta korvanlehdelle


Etsiskelin omista rojulaatikoista helmiä toisen valopallon viimeistelyyn, kun jokunen korvistarvike tulla tupsahti esiin lokerostaan. Korujen tekeminen ei ole ollenkaan minun lajini, koska käsityötapahtumien myyntipöydistä löytyy parhaat ja omaperäisimmät korut. Kaikkea ei tarvitse yksinkertaisesti osata/viitsiä/ehtiä tehdä itse. 

Mutta tällä kertaa ajattelin, että ehkä sittenkin yritän, koska tarvikkeet oikein hyppäsivät silmille asti ja valopallokin oli kohta viimeistelty.

No, keskimäärin tekeminen sujui ihan mukavasti. Tavoittelin pientä ja sievää. Päällystettyäni metallirenkulan virkaten, ompelin sisään verkkoa ja kiinnitin verkon muutamalla pistolla keskeltä yhteen.

Nämä fuksianpunaiset lankakorvikset ovat ilmiselvästi minun tämän vuoden pienin käsityö. Muttei ollenkaan nopein. Vai oliko nopein? Itse asiassa heittelin mielessäni monenlaisia ideoita, pyörittelin monenlaisia lankoja käsissäni ja tekniikkakin oli hakusessa. On selvää, että seuraavat korvikset samalla tekniikalla ja mallilla syntyisivät jo sukkelammin. 

Ei tullut paloa korujen tekemiseen vieläkään.
2 kommenttia:

Tytär kirjoitti...

Aivan ihanat! Malli ja väri, nam. :)

hienotar kirjoitti...

Tosi kivat ovat! Heilunevat mukavasti liikkuessa, eikun heiluttelemaan =}