tiistai 13. kesäkuuta 2017

mökkiterapiaaTakana on monta sateista hetkeä virkkausta, monta kymmentä metriä lankaa, lukematon määrä kiinteitä silmukoita ja virkkuukoukku käy edelleen. 
Nyt harmaissa järvimaisemissa mökillä Pukkisaaressa. 


Mutta kohta juoksukenkäni vievät minut mutkaiselle ja kuraiselle kylätielle. Eilisiltaisella lenkillä tulin yllätetyksi; ahma löntysteli tien poikki edessäni. Minä tein äkkikäännöksen ja pinkaisin takaisin venerantaan. Tänään päätän lähteä lenkille toiseen suuntaan. 


4 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Kaunis mökkipaikka! Montakos uintikilometriä takana ;) - jotakin mielenkiintoista tulossa pyörylöistä... odotellaan :D

nätti rätti itse kirjoitti...

Uintikilometrejä 0,0010 - saunasta suoraan kipittäen :-/
Pyörylät ehkä löytävät loppusijoituspaikkansa hameenhelmasta .... tai ehkä ne tulevat koristamaan kassia... tai saattavat tulla ihan vaan johonkin tarpeettomaan mutta hassun juttuun... tai ihan johonkin muuhun. Ota siitä nyt selvää :)

Poutapilvi kirjoitti...

Ainakin pirteän värisillä virkkauksilla saa virkistettyä itseään vaikka päivä olisikin harmaa ja sateinen. Onkin rentouttavaa tehdä sitä mikä sillä hetkellä tuntuu hyvältä vaikka selvää tarkoitusta ei olekaan. Mukavia kesälaitumia sinulle! Entäs jos se ahmakin pelästyi ja vaihtaa myös suuntaa?

nätti rätti itse kirjoitti...

Poutapilvi, iiik - metsä ja kylätie osaavat joskus yllättää, mutta ei enää uudelleen tällä kertaa. Kipittelin 7 km yhteen suuntaan (sinne toiseen suuntaan :)) ja samat 7 takaisin, enkä onnekseni tavannut ketään enkä mitään. Ja sen jälkeen polskahdin pesulle mökkirannassa 14 asteiseen veteen :-o
En ole kuitenkaan mikään supernainen, sillä nyt kaikesta tuosta kuraisesta lenkkeilystä ja kylmässä Saimaassa polskimisesta minut palkittiin kauhealla köhällä ja pikkukuumeella. - Hyvää Juhannusta kaikille, köh, köh!