perjantai 25. elokuuta 2017

oma mandala mattoni

Edellisen postauksen jälkeen yht´äkkiä muistin, etten minä taida sittenkään olla ihan eskari-ikäinen matonvirkkaajana. Tässä blogissa olen aiemmin heittänyt kehiin kuvat mm. isoäidinneliömatosta ja jämäkudematosta

Mutta sitten huomasin, etten ole aiemmin esitellyt miten virkkasin jämäkudemattoa vielä ihan uudelle tasolle. Aloin kutsua näitä mattoja mandala matoiksi. Sanon "näitä mattoja" koska meillä käsityökeskuksissa oli myös kursseja tällaisesta maton kuviointitekniikasta ja niitä muut käsityöneuvojamme virkkasivat mallitöiksi myös. Jokin nimi niille tuli antaa silloin pari vuotta sitten ja "idean äitinä" aloin kutsua niitä mandala matoiksi. Tämä minun kappaleeni on kyllä väreiltään räiskyvimmistä päästä. 

Ja nyt onkin sitten mainoksen vuoro, sillä olen tänä vuonna valinnut erilaiset virkkaustekniikat teemaksi käsityöretriittiin, jonka pidän työni puitteissa. Kutsu sinulle tähän käsityöretriittiin on täällä. Oi, oi, miten mahtava käsityöviikonloppu on taas edessä. Ja vielä mahdut sinäkin mukaan!


2 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Todella ihana matto!

nätti rätti itse kirjoitti...

kiitos
- matto vaan ei vielä ole löytänyt omaa paikkaansa tässä huushollissa. :-(