torstai 18. heinäkuuta 2013

jämälangoista ja langanpätkistäInnostuin virkkaamaan meillä kässäreissä myynnissä olevan ohjepaketin mukaisesti helminauhaa ja annoin itselleni luvan hullutella väreillä oman pääni mukaan.

Edellisistä virkkausjutuista yli jääneiden pikkukerien lisäksi valittavana oli myös sievän värisiä pitkiä langanpätkiä, jotka olin hillonnut yhteen lasipurkkiin. Langanpätkistä sain hauskoja kapeita raitoja sinne tänne helminauhaa.

Jokaisen pampulan sisään on tuikattu puinen kierrätyshelmi. Kyllä, juuri niitä ruskeita, jotka on purettu auton istuinsuojista. Satuin löytämään niitä pienen pussillisen joltakin kirpparilta Joensuussa. (Kun taas Marge Simpsonin isoihin helmiin laitoin silloin aikanaan pumpulia.)

Ei langoilla ilmaisun tarvitse olla niin ryppyotsaista. Kun tekniikka on hallussa, voi luottaa omaan vaistoonsa ja suosia niitä värisävyjä ja -yhdistelmiä, mikä milloinkin inspiroi. Jokainen ymmärtäköön värit ja niiden yhdistelyn omalla tavallaan.


2 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Miten iloiset!!! Ja nyt tiedän miten voin hyödyntää samaiset kirppispalloset :D

Leena kirjoitti...

Taitaa olla samaiset, jotka olivat kaulassasi keskiviikkona torilla. Kiinnitti huomioni, koska olivat niin kivannäköiset. Luovuutta, luovuutta :)