keskiviikko 10. helmikuuta 2016

pikkuinen muistikirja sai kannetPienen virsikirjan kokoinen ja näköinen muistikirja on ollut jo jonkin aikaa minulla erittäin tärkeässä käytössä. Se tarjoaa tarpeellista lisämuistitilaa ja helpottaa elämää, sillä en halua pinnistellä muistaakseni kaikkea tuhatta asiaa, joka pitäisi aina töissä muistaa..... "merkkaa kmt tsto-Sjärvi-tsto"..... "laita sähköpostia Antoniuksen käsityöläiskiltaan Tarttoon"..... "täytä työkokeilusoppari"..... "muuta nettiin hallitus 2016 tiedot"..... "tee apurahahakemus maakuntarahastoon"....

Pieni muistikirja on näppärä pitää aina mukana. Tieto siirtyy siihen ilman johtoja (voi miten vanhanaikaista!), eikä siihen tarvita edes usb-liitäntää (ei vai? - ei oo todellista?). Helppoa kuin mikä (ihanko oot tosissas että se toimii?). Kyllä!

Ja nyt tällä pikkuisella muistikirjalla on myös kivat tilkkumaalauksella tehdyt kannet.

3 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Sievät kannet. Tilkkumaalaus on hauskaa ja siihen voi laittaa melekin mitä vaan. Minullakin on käytössä muistivihkoja ja paperikalenteri, jossa on paljon tyhjiä sivuja ideoita, ajatuksia ja muistettavia varten.

nätti rätti itse kirjoitti...

Hei Marle, Tilkkumaalaus on tosiaan kivaa, kun ei pyri mihinkään erityiseen - antaa mennä vaan ja antaa sattumalle sijaa! Niin tein tässäkin.

kosotäti kirjoitti...

Tosi kauniit kannet,ja muistikirjoja tarvitaan aina näin tietotekniikankin aikana.