maanantai 14. tammikuuta 2013

värikästä työpöydälle


Uusi työ tarkoittaa paitsi uusia työtehtäviä niin myös uuden työtilan ja oman työpöydän muokkaamista vähitellen sellaiseksi, että sen tuntee omakseen ja siinä viihtyy. 

Esteetikko kun olen, yksi ensimmäisen työviikon asioista oli siivota koko pöytä ja sen laatikosto läpikotaisin edellisen työntekijän jäljiltä. Tunnen, että työnhallinta alkaa siitä, että tietää mitä pöydällä ja toimistohyllyillä on ja miksi. Ja kun työpiste on avoimessa tilassa, on huolehdittava siitä, että kaikki siinä oleva on katsomisen arvoista. Mutta myös siitä, että tärkeät luottamukselliset paperit ovat sievästi omilla paikoillaan.

Työpöydälle kuuluu ehdottomasti itsetehdyt kynäpurkit. Lasipurkit sellaisenaan ovat mielestäni liian yksinkertaisia kynäpurkeiksi, mutta kun liimasin niiden pintaan uusista taito.fi- postikorteista leikatut sopivankokoiset palat, niistä tuli hauskan värikkäät ja kuin oikeasti fanttilangalla päällystetyt. Viimeistelin purkit virkatuilla kukkasilla. Niitä en tällä kertaa itse virkannut, vaan olin ostanut ne noin kuukausi sitten Viron maaseutumatkalla joulumyyjäisistä.

Työn ja tekemisen iloa!
-Eija


3 kommenttia:

Anu Niskanen-Similä kirjoitti...

pakko oli linkata blogisi omaani, on nimittäin ihana blogi sinulla! ja niiiin ihania juttuja! :)

Heidin Iloinen Käsityökulma kirjoitti...

Onnea uudesta työstä! Ja hauskat kynäpurkit! Ei vissiin ajella enää peräkkäin Sonkajärvelle aamuisin...?

nätti rätti itse kirjoitti...

Saatetaan ajella peräkkäin aamuisin, mutta ei Sonkajärvelle asti, vaan kaarraan Iisalmen rampilta keskustaan... Sinulla ilmeisesti sitten työt jatkuu siellä vielä.