tiistai 2. huhtikuuta 2013

tilkkuoksiaMeillä on pientä pintaremonttia meneillään ompeluhuoneessa. Kalusteiden ovet vaihtuvat valkoisiksi ja seinät muuttuvat pian uudenvärisiksi. Tosin se uusi väri vaihtuu joka päivä. Etsiskelen seiniin väriä, jonka luulen tietäväni, mutten varmasti tiedä tiedänkö vai luulenko vain tietäväni...Vain yksi väri, mutta aivojen vasemmassa puoliskossa sauhuaa.

Pienen pintaremontin takia oli otettava kaikki seinältä pois. Myös verhotanko ja siihen kiinnitetyt tilkkuoksat, jotka toimittivat ainakin pari vuotta verhokapan virkaa. En kuitenkaan heittänyt tilkkuoksia vielä menemään, vaan leikkasin ne lyhyemmiksi ja asettelin maljakkoon. 


Sopivan leikkisää maljakkoa tälle iloisenkirjavalle puskalle ei ollut, joten tuikkasin maljakon aiemmin ompelemani resoriputken sisään.


Tilkkuoksat ovat pajunvitsoja, joihin olen kiinnittänyt ruskealla kukkateipillä lehden muotoisia tilkkuja. Sain niistä silloin joskus ryhdikkäämpiä, kun silitin kankaat kaksinkertaisiksi liimaharson avulla. Jos nyt valitsisin kankaita tilkkulehtien silittämiseen ja leikkaamiseen, pidättäytyisin energisissä puhtaissa väreissä.


Piristäköön keittiön puolella nyt vähän aikaa. Tuoreen kukkakimpun sijaan.3 kommenttia:

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Toihan on hieno idea, taidanpa tehdä siitä jonkinlaisen version käsityöpuotiini asiakkaita ilahduttamaan!

nätti rätti itse kirjoitti...

ole hyvä.

sinisukka kirjoitti...

Onpas fiksu idea! Sopii allergikollekin, kun ei laita maljakkoon vettä!