sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

vanha piha ja messuenergiaa


Veimme eilen bussilastillisen käsityöharrastajia ja käsityön ystäviä Jyväskylään. Kotimaisen designin ja käsityöosaamisen äärelle. (Meillä tarkoitan tässä Taito Ylä-Savoa.)
Ensin oli mahdollisuus käydä kuulemassa Toivolan Vanhan Pihan entisestä elämästä ja hurmaantua sen käsityöläisten pikkubutiikkien tarjonnasta.

Titityyn sisäänkäynti

Ja sieltä sitten Paviljonkiin ja levittäytymään kädentaitomessuille...

Oli hyvä huomata, että kädentaitomessujen osastomeren aalloilla ja kokeneiden konkareiden joukossa keinuu myös jokunen uusi yrittäjä uudenlaisten omaperäisten tuotteidensa kanssa. Tällä kertaa yksi sellainen oli mm. petäjävetinen Kipriikka. Sain luvan ottaa osastosta muutaman kuvan.Kipriikan blogista voit lukea millä tavoin yrittäjä Riikka Koponen näihin  messuihin valmistautui. Pistäydypä myös hänen  nettikaupassaan. Uudelle yrittäjälle messut ovat hyvä kanava esitellä osaamistaan ja aistia minkälaisiksi asiakkaat kokevat tuotetarjonnan ja hinnoittelun.  Toivotan Kipriikalle ja muille vastaaville onnea ja menestystä!1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toivolan Vanha Piha näyttää ja kuulostaa hyvin kiinnostavalta. Pitääpä muistaa vierailla kun kesällä toivottavasti on siihen mahdollisuus.