perjantai 6. joulukuuta 2013

6. joulukuuta-------------

P.S. Tuli ihan pakonomainen tarve palata tänne kertomaan… että tämän kuvan napsasin viime kevättalvella kylätietä kävellessäni. Koska nyt itsenäisyyspäivänä ei omista kuvatiedostoistani löytynyt mitään aitoa sinivalkoista, eikä meidän huushollista löydy tällaisena juhlapäivänä edes siniristilippua kuvattavaksi, niin oli alettava leikkiä kuvankäsittelyohjelmalla. Tänään meillä kahdella toimi yhteistyö mielestäni oikein hyvin.3 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Ihanan kuvan olet taiteillut! Tätä voin palata katsomaan sitten kun meillä sataa räntä-vesiseosta. Hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa sinulle.

nätti rätti itse kirjoitti...

kiitos! Treen juhlia täällä toinen silmäni seurailee…

Marle kirjoitti...

Kuule, nyt kävi niin, että tuo sinun lumisade luultavasti tarttui jotenkin minun yhteen valokuvaan!!!! Laitoin huomista joulukalenteria valmiiksi ja kun valitsin picasasta kuvia, niin yhdessä oli lumisade. Itse en sitä ole osannut mistään laittaa, joten täältä se varmaan tuli, ihan tarkoituksettomasti. Ei haittaa minua, koska se sopii siihen kuvaan erittäin hyvin. Joten kitos ja anteeksi tämä tahaton varkaus! Käy huomenna kurkkaamassa ellei se sitten itsestään katoakin.