torstai 9. heinäkuuta 2015

iloinen tavara (10)Tilkut ja lompakko ei ole ihan tavanomainen yhdistelmä, mutta joku muukin kuin minä on niiden yhdistämiseen viehättynyt. Pidensin itse noin vuosi sitten yhden mustan lompakon elinkaarta päällystämällä sen retrotilkulla. Kaikki kestää kuitenkin aikansa - se nuhjaantui kassinpohjan pyörteissä ja uuden hankinta alkoi olla mielessä.

Sitten olin äskettäin käymässä Toivalan Vanhan Pihan käsityökorttelissa Jyväskylässä. Ja törmäsin siellä lompakkoon, joka oli kuin tällaiselle tilkkuhamoseen pukeutuvalle tehty. 
Euroja tiskille laskiessani oletin, että ostan suomalaista tai ehkä jopa jyväskyläläistä käsityötä, mutta google valitettavasti kertoo, että valmistaja on amsterdamilainen ja esittelee sivuillaan samoja lompakoita erilaisin kuosein.

No pirteä ja iloinen tavara se minulle silti on! (Vaikka olin minä valmistajasta pikkaisen pettynyt. )3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

No onpas hauskan näkönen! Tuommosen kun sais puhelimelle niin ois aikas kiva, juur tilasin netistä perusmustan, mutta tarvii tuunailla sitä vähän.

kosotäti kirjoitti...

Tosi kaunis lompakko, harmi ettei aina ei saa kotimaista

Marle kirjoitti...

Iloinen tavara tosiaankin! Näin ystävälläni tuommoisen, mutta toisissa väreissä ja oikein näppärän oloinen kukkaro sekin oli.