Kaverini teki pitkät kokeilut punajuurella, vain naatit taisivat antaa jonkinlaista pysyvää väriä, jos nyt oikein muistan, mutta itse juurikas ei - on se kummallinen juttu! - Pizzaa ei olekaan vielä tullut kokeiltua, hmh! Oli muuten hyvä juttu rouvasta Käsityölehdessä :D
8 kommenttia:
Näyttää tosi herkulliselle!
Olen joskus fundeerannut, että etikkapunajuurien liemestä voisi saada hyvät sävyt lankaa, mutta eikö kuitenkaan?
En tiedä. Ei ehkä. Vaikka luulisi että etikka auttaa. Onkohan kukaan kokeillu?
Kaverini teki pitkät kokeilut punajuurella, vain naatit taisivat antaa jonkinlaista pysyvää väriä, jos nyt oikein muistan, mutta itse juurikas ei - on se kummallinen juttu! - Pizzaa ei olekaan vielä tullut kokeiltua, hmh! Oli muuten hyvä juttu rouvasta Käsityölehdessä :D
No niinpä näkyy olevan. ;-) Kylläpä osaavatkin kirjoittaa... Ja lehdessä monta kivaa mallia ommeltavaksi!
Varmasti hyvää! Matka on hieman liian pitkä ja pitsakin jo varmasti syöty, mutta kiitos kutsusta.
Hei miten sä teit ton pitsan? Pitääks punajuuri keittää ennenkö voi laittaa pitsaan? Reseptiä ehkäpä...? ;-)
Kuoritut punajuuret ohuiksi viipaleiksi. (Ei tarv keittää.) Päälle fetajuustoa ja norm. juustoraastetta. Ja mausteet.
Lähetä kommentti