sunnuntai 17. helmikuuta 2013

wanhana hän


Tätä pukua ommellessani sujauttelin saumoihin onnenhippusia ja ilonpisaroita lukion loppuajan koitoksiin...

Koska tällä kuluneella viikolla on jälleen ihasteltu Wanhojen tanssien pukutyyliä, istahdin minäkin klikkailemaan kuvia omasta tyttärestäni Wanhana 2010. Kivahan tätä pukua oli silloin toteuttaa... 
5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kaunis asu, värikin todella upa!

hienotar kirjoitti...

UPEA!

Pirena kirjoitti...

Minäkin mietin tässä että pitäisi julkaista vanhemman tyttöni kuuden vuoden takainen vanhojentanssipuku. Silloin hän ei heti antanut lupaa julkaista mutta täytyypä kysyä uudelleen. Nätti tuo kuvassa oleva. Nykyään melkein kaikki puvut ovatkin kuin prinsessaunelmia. Perjantaina oli nuoremman poikani tanssit ja hän olikin neljästä lapsesta viimeinen joka tanssi.

Ceraci kirjoitti...

Kaunis puku ja ennen kaikkea kaunis tyttö! Kovin on pukumuoti muuttunut kymmenen vuoden takaisesta, jolloin itse tanssin. Silloin oli vielä paljon niitä "vanhanaikaisia" pukuja (ainakin meidän lukiossa), nykyään kaikki taitavat olla enemmän tai vähemmän "nykyaikaisia".

nätti rätti itse kirjoitti...

Puku on tietty tytön oman piirroksen mukaan valmistettu. Onneksi ei halunnut mitään sifonkista, johon metritolkulla poimutuksia. Sellainen olikin sitten vuorossa vasta lakkiaispäivän juhliin... :-)
Pirena, laitapa kuva, niin poikkean blogiisi katsomaan.