keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

tyhjän viikon iltana
On tämä kummallinen viikko. Jotkut kutsuvat tätä hiihtolomaviikoksi, toiset talvilomaviikoksi. Ja sen vuoksi kalenteri ammottaa ihan tyhjyyttään. 

Iltaisin kotonakaan ei oikein tiedä miten päin olisi, kun myöskään iltamenoja ei ole yhtään. Koko ajan on sellainen olo, että johonkin pitäisi lähteä, muttei sitten pidäkään. Bailatinokin on jäänyt tänä keväänä monesti väliin muilta kiireiltä, mutta tällä viikolla olisin ehtinyt sambaamaan vaikka joka ilta. 

Tällaisella viikolla on onni omistaa ompelukone... Voi vaikka ommella viirinauhaa. Ihan vain viihdyttääkseen itseään. 

Meille töihin kässärin puolelle ne sitten lopulta vein. Roikkumaan kangaspuiden yläpuolelle.

4 kommenttia:

Anu Niskanen-Similä kirjoitti...

..Mikä on tuo tuommonen jännä juttu, jonka sisällä on kangasta ja sitten silität sen avulla (??) tuon kaitaleen laskoksille.. ? tahtoooo myös! mistä saa jne? kiva näyttely sulla ois! O_o jos meen käymään Iidenissä niin pitää ehdottomasti poiketa kurkkaamassa!

nätti rätti itse kirjoitti...

Minä sanon sitä vinonauhan kääntäjäksi (englanniksi se on Bias Tape Maker). Esim. tuossa leikkasin tarkalleen 5 cm leveää suikaletta ja vein sen kääntäjän läpi ja silitin. Kääntyy reunat helposti ja tasaisesti. Tuota nauhaa en leikannut vinoonlangansuuntaan vaan suoraa. Noita vinonauhan kääntäjiä on montaa eri leveyttä. Olen ostanut noita tilkkupäiviltä, jossa paljon tarjolla kaikenlaisia tilkkutyötarvikkeita.
Käväisehän näyttelyssä!

Anu Niskanen-Similä kirjoitti...

Ostin tuon vermeen lapparin kangaskaupasta tänään! :)

nätti rätti itse kirjoitti...

okei. se on kätevä ja tarpeellinen.