sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

virkistävää


Blogin taustakuva meni eilen tarkoituksella uusiksi. Vaihtelu virkistää. 

Kuva on otettu henkarikokoelmasta, jota kartutan lähes koko ajan. Ne ovat vanhoja puuhenkareita, joita kaikenlaisilla jämälangoilla ja turkispaloilla uudistan. Mitä pörröisempää lanka tai turkis on, sitä ihastuneempi olen aina lopputulokseen. Paitsi että myös prinsessahenkarit ovat suosikkejani.

Niin ja muistutan vielä, että tämä henkarikokoelma ja monta muuta tekelettä minulta ovat nyt näytteillä Kreisipeili ja muita retkahduksia -näyttelyssä Iisalmen käsityökeskus Alliinassa

Työpisteeni, Taito Ylä-Savo ry:n toimisto, sijaitsee Alliinan yhteydessä, mutta tulen sieltä mielelläni kertoilemaan töistäni lisää.Alliinassa tämä näyttelytila on uusi. Minä vain satun nyt tavallaan toimimaan sellaisena ensimmäisenä testaajana, että onko se tarkoituksenmukainen. Myymälätilojen uusilla järjestelyillä ja tehokkaammalla käytöllä saimme irroitettua sen erilliseksi tilaksi näyttelytoimintaa varten. Kuukauden vaihtuessa tulee uusi näyttely; Tmi Fianu Runnilta.

Tilan etuosaan sijoitettiin pöytä, jossa asiakkaat voivat istahtaa toviksi.... ja ottaa vaikka omat kutimensa esille. Tervetuloa siis Alliinaan! Myös tarvikestoksille! 
4 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Kiva nähdä tämä näin netitse, kiitos kuvista.

Ingi kirjoitti...

Ihana värimaailma tuossa näyttelytilassa!

hienotar kirjoitti...

Hienolta näyttää! Onkohan toi oranssi pusero-hame yhdistelmä sun tekemä?? Herkullisen näköinen.

nätti rätti itse kirjoitti...

kyllä vaan kaikki tuossa on minun tekemää. (Paitsi pöytä ja tuolit ja pöytäliina.)
Lampuissa roikkuvat rihmarullanauhat on oviverho.