lauantai 6. lokakuuta 2012

leggarit ja minari
Kotiympyröissä hyöriessä on pukeutumiskoodi yleensä aivan omanlaisensa. Rentoutta. Vapautta. Joustavuutta. Leikkisyyttä. Kyllä, niistä on mielestäni parhaimmat kotivaatteet tehty!

Minä tassuttelen kotona yleensä leggareissa ja minihameissa, teepparissa ja villasukissa. Tänä aamuna tajusin, että nyt haluan jotain uutta.

Kaava oli taas se ikivanha ”damaskien” kaava ajalta, jolloin silmät sikkurassa ompelin keskellä yötä, kun kaikki pikkupentuni olivat vihoviimein saaneet päänsä tyynyihin. Ihan edelleen se on ihan ok kaava. Tosin nykyisin ”damaskeista” puhuessasi paljastat olevasi ikäloppu. Sana ”leggarit” on tätä päivää.

Samalla saumurin surautuksella syntyi myös leggareihin sopiva minari. Ja sitä tietty halusin sotkea vähän kangasliiduilla, jonka jälki kiinnittyy silittämällä.


****
Kas, uusi lukija jälleen, Bluemama, terve!5 kommenttia:

santra kirjoitti...

Kivaa ja pirteää. Ihquja. :)

Jokke kirjoitti...

Minullakin on noita värejä! Jääneet vähän käyttämättä kun kestivät niin huonosti pesua. Mutta kiva niillä on piirtää kankaalle.

Ingi kirjoitti...

Rentoa ja nuorekasta! Niin, miksei juuri kotona voisi pukeutua luovasti.

nätti rätti itse kirjoitti...

niin, koti on paras paikka repäistä jotain hassuakin päällensä, mutta eihän tuo nyt mitään sellaista ole. Ihan peruskauraa!
jokke, eipä haittaa vaikka tuo musta väri haalenee vähitellen useamman pesukerran jälkeen. Harmaaksi se vain muuttuu, no problem. Joihinkin sellaisiin noita värejä olen käyttänyt, joita ei tarvitse juuri pestä, kuten kansien kangaspäällisiin yms.

Ansku kirjoitti...

Ihanaa oranssia, kelpais mullekin! On se kiva, jos kotivaatteet ovat sellaisia, joissa viihtyy muutenkin kuin sen takia, että ovat mukavat päällä.