tiistai 2. lokakuuta 2012

after ski kuomaseniKuvittelen tuottavani lukijoille suuuuuuren pettymyksen J, koska minulla ei ole taaskaan esitellä keltaisia villahousuja valmiina.


Niinpä päätin kaivaa näytille jonkun kuvasarjan viime kevättalven neulomuksista. Törmäsin ensimmäisenä kuviin omien kuomatöppösteni tuunaamisesta. 

Neuloin ensin putkilot pörrölangasta, joka oli purkulankaa vanhasta käyttämättömästä kaulahuivista. Ja nämä kaksi yksinkertaista putkiloa sitten pujotin kengän varsiin ja ompelin kiinni ylä- ja alareunastaan. 

Ne olivat viime talvena aivan varmasti tämän pitäjän muodikkaimmat after ski kengät! 

Ja ensi talven tuiskuissakin aion niissä tepastella!
8 kommenttia:

Tari kirjoitti...

Ihanat!

Susu kirjoitti...

Hienot! Paljon sulla meni lankaa noihin? Saako plagioida? :)

nätti rätti itse kirjoitti...

hmm... kun se olis se vanha kaulahuivi minkä purin. Varmaan pari kerää per varsi varaisin lankaa? Ja löyhää neulosta tein.

Mutta muistan kun viime keväänä kirppareilla näin joskus jopa puseroita tehtynä tuosta langasta. Haloo, sellaisessa puserossahan näyttää satakiloiselta hoikempikin, joten ei ihme, että ovat kirppareille ajautuneet. Mutta tällaisiin juttuihin purkamalla niistä riittäisi lankaa...

nätti rätti itse kirjoitti...

Niin, ja kaikki mun jutut on vapaasti apinoitavaa tavaraa. tottahan toki!

Tarja A kirjoitti...

Tosi hauskat, hyvä tuunaus!

Susu kirjoitti...

Joo tuo lanka on ihan kamalaa, mulla on tuota muutama kerä enkä kykene käyttämään sitä mihinkään asusteeseen. Kuomat olis ihan mainio paikka tuolle langalle ;D

Anu Niskanen-Similä kirjoitti...

voi AAARG miten ihanat KUOMAT! :D aivan mahtavat! sopis minun pipoon niin hyvin!

Anu Niskanen-Similä kirjoitti...

ja siis tuossa meidän ystäväntuvallahan lepää just niitä kamalia villapaitoja. en osaa neuloa, mutta aina voi viedä hihat!